Je hebt een probleem met de werking van de enqetes?

De volgende zijn antwoorden op de meest voorkomende vragen die u zou kunnen op een enquête hebben. Wij blijven tot uw beschikking in het geval waar u uw antwoord niet kunt vinden.

  • Opinea Panel: wat houdt dit in?

Dit is een makkelijke manier om uw mening te geven! Het Opinea Panel groepeert personen die accepteren om af en toe mee te werken aan uiteenlopende enquêtes: nieuwe producten of services, websites, TV programma’s, tijdschriften, advertenties…

  • Hoe kan ik lid worden?

Om lid te worden van het Opinea Panel, hoeft u alleen maar op “INSCHRIJVING” te klikken en de instructies te volgen. Er wordt wat algemene informatie gevraagd, evenals persoonlijke informatie waardoor wij u kunnen uitnodigen om deel te nemen aan onze enquêtes en producttesten. Wanneer uw inschrijving goedgekeurd is, ontvangt u een bevestigingsmail waardoor u uw rekening definitief kan bevestigen en activeren.

  • Is de inschrijving gratis?

Lid worden van het Opinea Panel is geheel gratis en er zal u absoluut geen geld gevraagd worden. Uzelf verdient echter geld door uw mening te geven en aan onze enquêtes deel te nemen.

  • Is de inschrijving voor een beperkte tijdsduur?

U bent nergens in beperkt of toe verplicht. U kunt uw inschrijving opzeggen wanneer u dat wilt zonder daarvoor een reden te hoeven opgegeven.

  • Waarom zou ik lid worden van het Opinea Panel?

Als Lid zijnde kunt u deelnemen aan enquêtes en producttesten. Uw deelname aan de enquêtes wordt vergoed. Iedere keer als u een enquête invult, ontvangt u een vergoeding. Het bedrag is afhankelijk van de lengte van de enquête. U beheert zelf uw elektronische portemonnee.

  • Van wie is dit panel?

Het panel is eigendom van de maatschappij in marktonderzoeken OPINEA SARL. Dit is een onafhankelijke structuur. Meer informatie en onze adresgegevens vindt u in de algemene voorwaarden

Hebt u het antwoord op uw vraag?

JA NIET

bovenaan webpagina