Presentatie

Panel Opinea groepeert personen die geaccepteerd hebben om af en toe aan enquêtes met uiteenlopende onderwerpen mee te werken: nieuwe producten of diensten, websites, televisie-uitzendingen, tijdschriften, advertenties…Ieder panellid is vrij om de voorgestelde vragenlijsten in te vullen en kan zo vaak hij wil de website bezoeken.

Waarom lid worden?

  • Omdat u uniek bent, en uw mening ook! Lid worden van ons panel is voor u een gelegenheid om uw mening te geven over alle onderwerpen die u interesseren, uw mening te geven over actuele onderwerpen en om mee te werken aan het ontwerp van de producten van morgen.
  • Omdat u elke keer een vergoeding krijgt!U wordt voor uw deelname aan de enquêtes vergoed. Iedere keer als u een vragenlijst invult krijgt u een vergoeding. Het bedrag is afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. U beheert zelf uw elektronische portemonnee.Votre participation aux enquêtes est récompensée.
  • Omdat u gerespecteerd wordt! Wij verzekeren u van volledige vertrouwelijkheid. Uw antwoorden zullen alleen statisch verwerkt en uw persoonlijke gegevens nooit aan derden overgedragen worden. U bent niet verplicht om de aan u voorgestelde vragenlijsten in te vullen.